Author: crew Taiping Zone

Review Sentosa Villa Taiping – Berbaloikah untuk dilawat?

Salah satu tempat yang agak ‘rare’ bagi team Taiping Zone ialah Sentosa Villa Taiping. Antara yang menyebabkan tempat ini rare ialah banyak orang Taiping sendiri yang masih belum sedar kehadiran villa ini sehinggalah team Taiping Zone membuat liputan sedikit sebanyak berkenaan villa ini pada penghujung tahun 2013. Di bawah ialah posting yang kami buat di page facebook Taiping Zone yang mempunyai puluhan ribu likers dari Taiping. Post by Taiping Zone.   Ya.. Ramai yang terkejut apabila mereka tidak tahu kewujudan villa seindah ini dan tertanya-tanya lokasinya sedangkan setiap hari mereka lalu berdekatan kawasan ini. Sebabnya, villa ini terletak jauh...

Read More

Servis Repair Laptop/Desktop dan Printer Changkat Jering Taiping

Apa khabar warga Taiping Zone. Minggu ini admin nak kongsikan salah satu servis yang bagus di Taiping iaitu servis baiki laptop/desktop, printer, dan mejual laptop/desktop recon. Khas untuk yang berada sekitar Changkat Jering anda boleh mendapatkan servis laptop/desktop dan printer di Klinik komputer..Di sini juga adalah 100% bumiputera dan mampu memberi yang terbaik kepada anda dengan harga yang berpatutan. Agak-agak boleh ke servis Klinik Komputer ini dipercayai? Yang ni tak perlu lah kami nak sembang lebih, sebab banyak bukti yang ada. Jom kita check out sekejap page Klinik Komputer ni antara kes-kes yang berjaya diselesaikan : >>9 SAAT JE LOGIN WINDOWS...

Read More

Food Review: Selera Malam Terminal

Apa khabar geng Taiping Zone? Kalau anda memang asal dari sini, den yakin anda mesti tahu akan Pasar Malam Cina kan? Antara warung makan yang sedap disini ialah Koteow Doli dan kedai nasi ayam sebelah dia. Tapi sayang, semenjak Pasar Malam Cina ditutup den dah terlupa terus tentang nasi ayam sebelah doli tu.. Hinggalah baru-baru ni, baru tahu bahawa warung nasi ayam tu rupa-rupanya ialah asal usul Restoran Selera Malam yang cukup gah namanya di Taiping. Patut la waktu pekena nasi goreng ayam kat Selera Malam Terminal, rasa dia memang sebijik macam yang admin pernah rasa dulu-dulu. Sekarang ni...

Read More

Kerja Kosong / Part Time

Tahu sebarang jawatan kosong di kawasan Taiping? Senaraikan di sini. Team Taiping Zone akan lakukan hebahan di fanpage supaya ramai yang akan ke sini. IKLAN SEKEJAP: Berminat dengan Tshirt Taiping Zone boleh sms/wassap 013-4155930. Penghantaran satu Malaysia dengan menggunakan poslaju. Post by Taiping...

Read More

Recent Videos

Loading...

Subscribe