Author: Ima Arshad

Bundle di Kamunting

Siapa yg pernah layan bundle, pasti akan come back dengan bundle. Tengok macam mana sambutan yg sangat hangat di kalangan penggemar bundle! Gambar ni diambil pada bulan 12 tahun 2015. Boleh jadi salah satu tempat pilihan utk warga Taiping membeli-belah! Kunjungi Jualan Kilang Bundle House yg terletak di belakang Pasaraya Econsave Kamunting. Murah serendah RM1....

Read More

Photo shoot di Taman Tasik Taiping

Taman Tasik Taiping atau Lake Garden memang terkenal dengan view yang cantik gila babas..haha..Sebab tu selalunye orang khawin buat outdoor photo shoot kat sini. Kalau musim cuti sekolah, confirm musim kenduri jugak..Lalu sini je mesti penuh pengantin berposing..haha.. Tak caye ni antara hasil ‘TANGKAPAN’ gambar kat lake..banyak lagi..tp malas boh semua.. Sekali dengan bridesmaid pengantin pon jadi cantik bila buat foto shoot dekat area sekitar Taiping… Jurufoto: Yus manipulasi...

Read More

RED OMNIBUS

Ni la bas paling legend di Taiping satu ketika dulu. Pssttt..Sekarang Taiping dah ada Rapid bas..hahaha. Gambar ini sebenarnya telah diambil oleh jurugambar profesional yang bernama Ravin Rao Santheran. Inilah gambaran penuh keadaan dan mungkin saat-saat akhir RED OMNIBUS yang usang seolah-olah ingin mengucapkan selamat tinggal kepada warga Taiping khususnya! Tataplah setiap inci bas-bas usang ni… teringat zaman sekolah dulu..oh mai childhood. Layan..zasss...

Read More

Recent Videos

Loading...

Subscribe