crew Taiping Zone

Admin-admin tegar underground di Taiping Zone. Biar tiada siapa yang kenal kami, janji info dan kupasan yang kami bagi mampu menggegarkan wall pengguna Facebook di Taiping seperti anda. Pastikan anda share setiap content di laman ini supaya kawan-kawan anda tahu. Untuk sebarang urusan boleh whatsapp 012-4665617.

POKOK TUMBANG AKIBAT HUJAN LEBAT DI KAKI BUKIT LARUT (16/3/2018)

HUJAN LEBAT, POKOK TUMBANG LAGI Baru sebentar tadi hujan lebat dan angin kuat melanda Taiping sekali lagi. Dan dah jadi macam fenomena biasa semenjak dua menjak ni, bila berlaku hujan lebat dan angin kuat ada pokok akan tumbang menyembah bumi dan segala-mala bawah tu. Yang terkini tadi melibatkan sebatang pokok tumbang menghempap beberapa buah kereta …

POKOK TUMBANG AKIBAT HUJAN LEBAT DI KAKI BUKIT LARUT (16/3/2018) Read More »

RUMAH ANAK YATIM DAN KEBAJIKAN DI TAIPING DAN LARUT MATANG SELAMA

RUMAH ANAK YATIM DAN KEBAJIKAN DI TAIPING DAN LARUT MATANG SELAMA Allhamdullilah, pertama sekali, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kpd JKM LMS kerana sudi membantu dalam mewarwarkan rumah2 kebajikan di sekitar LMS Kepada mereka yang nak buat sebarang bentuk kebajikan, bolehlah hubungi rumah2 kebajikan yang telah disenaraikan di bawah. Ada 3 jenis rumah kebajikan …

RUMAH ANAK YATIM DAN KEBAJIKAN DI TAIPING DAN LARUT MATANG SELAMA Read More »

GULA GULA GULA DALAM AIR Parents..please..no 3 in 1..no vitagen..ni ribena..no no no minuman yang dipek2 ni..sayangi diri anda..sayangi anak2 anda..macam mau pitam tengok kandungan gula dalam makanan/minuman ni..kesian organ2 kita mau proses terlalu banyak gula..kesian anak2 disebabkan kejahilan dan ketidak pekaan kita, badan menerima gula lebih daripada sepatutnya..πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ ***ASRILFIGHTER***

Taiping Supermarket dengan pasar malam pada tahun 80-an

Haa… ni min nak habaq kat budak-budak wicet, budak-budak yang generasi depa kena panggil dengan huruf X, Y dengan Z… cer hampa tunjuk gambaq ni kat mak pak hampa yang generasi yang dirujuk tak pakai huruf…πŸ˜‚ Ni kalau hampa tak cam, gambaq Taiping Supermarket dengan pasar malam yang ada tiap-tiap malam kat depan Casual Market …

Taiping Supermarket dengan pasar malam pada tahun 80-an Read More »