Pengiklanan

Alhamdulillah, komuniti fanpage Taiping Zone kini sudah mencecah 50,000 ribu likers.

Bagi peniaga atau mana-mana badan yang berminat untuk melakukan hebahan di Taiping Zone, berikut merupakan pakej-pakej yang kami tawarkan.

Pakej A: Hebahan di Fanpage

Kami boleh hebahkan promosi yang anda jalankan di fanpage kami. Harga kami untuk sekali hebahan ialah RM30. Jika anda belum pernah beriklan dengan kami, kami ada harga pengenalan untuk anda. Emel [email protected] untuk berbincang.

PORTFOLIO KAMI => http://bit.ly/iklantz

Jika anda lawat portfolio hasil pengiklanan di page TZ, anda akan tahu bagaimana servis kami mampu memberi impak berkali ganda terhadap bisnes anda.

Jika sekarang bisnes anda sepi tiada siapa tahu… lepas ni bertambah-tambah call dan pelanggan yang bakal anda terima. Jika servis dan kualiti bisnes anda bagus, mereka akan terus menjadi pelanggan tetap anda dan hebohkan pada rakan mereka pula.

Walaubagaimanapun harga hebahan berbeza mengikut industri. Hartanah, pelancongan, dan butik pengantin kami caj lebih mahal. Hubungi kami di [email protected] untuk berbincang.

* Iklan tidak akan didelete selama-lamanya.

Anda boleh emel kami di [email protected] atau hubungi 014-3362930 untuk berurusan.

Pakej B: Pengiklanan premium (seperti food review)

Bagi restoran dan kedai makan yang ingin mengukuhkan lagi brand anda di Taiping, team kami boleh luangkan masa untuk cuba menu-menu top di kedai makan anda dan kemudian promosikan bisnes anda kepada komuniti Taiping Zone.

Anda boleh terus hubungi 014-3362930 untuk berbincang.

Antara klien kami ialah Chillcup, Selera Malam Terminal, Deli Cafe, dan juga Mee Rebus Adam Ismail. Mereka telah cuba dan berpuas hati dengan servis kami. Sekarang giliran anda pula.

Anda boleh emel kami di [email protected] atau hubungi 014-3362930 untuk berurusan.