Meru Takoyaki

Aulong
(0/5)
Add Favorites
Description

( KASI VIRAL SELURUH TAIPING) TAKOYAKI MERU, GEBUS GEBAS PENUH ISI OLEH ANAK JATI TAIPING, DIJAMIN HALALAN TOYYIBAN.

.

Gamak naa sesetengah penjual takoyaki ni… Tepung ja tebai, isi tak dak! Tapi, bila pi port Takoyaki depan Petronas Aulong, Min terkejut. 

Tudiaaaaa isi dia 😳 Hampa tau dak perasaan makan takoyaki, lepas tu dia cair dalam mulut, bukannya gigit2 terasa lagi tepungnya tu?

.

Macam tu lah Min makan Takoyaki Meru ni. Rasa dia premium, harga berbaloi-baloi, staff dia baik2 😍

Repeat berkali-kali dengan depa ni. So hampa yang dok area Simpang, Aulong, Pokok Assam n kawasan sekitar, pi la serbu segera. 

Saja Min share, depa buat offer sempena CNY 2020. Terhad esok ja, Sabtu, 25/1/2020. BELI 5 PERCUMA 1 untuk walk in customers sahaja. 

.

Takoyaki ape yang ade 👇

🐙 Takoyaki OCTOPUS ( TOP SALE!)

🦐 Takoyaki PRAWN

🐓 Takoyaki CHICKEN & CHEESE…. (TOP SALE !! SELALU SOLD OUT ).

.

🤤 *telan air liur banyak kali dah ni. 

Facebook: Meru Takoyaki Taiping.

@takoyakimerutaiping

Insta: merutakoyaki.taiping

🕧 WAKTU OPERASI: 12.30 PM – 6.30 PM.

✔️ BUKA SETIAP HARI KECUALI JUMAAT.

🗺️ LOKASI: DEPAN PETRONAS AULONG (SEBELAH RAINTOWN COFFEE).

.

https://wasap.my/+60166000141/merutakoyakitaiping

https://wasap.my/+60166000141/merutakoyakitaiping

https://wasap.my/+60166000141/merutakoyakitaiping

.

.

Yang belum merasa  tu, mari lah datang depan Petronas Aulong ni

Amenities
  • Accepts Credit Cards
  • Air Conditioning
  • Washer/Dryer Hookups
  • Furniture
  • Patio/Balcony
  • Hardwood Floors
Video
User Reviews
No reviews yet!
There are no reviews for this business, be first to write a review!
Write Review
5
4
3
2
1