Iman Computer Taiping

taiping
(0/5)
Add Favorites
Description

“Tak payah beli Laptop beribu ringgit kalau sekadar untuk kegunaan universiti atau pejabat sahaja.”
.💚🤫😆

Zaman sekarang ni, teknologi komputer dah terlampau maju. Tak perlu beli laptop RM1500 dan ke atas.
.

Sebenarnya kalau sekadar nak buat assignment, tengok movie dan senang untuk bawa ke perpustakaan saja, lebih baik ambil laptop import dari Iman Computer.

.
Pasal apa?

Sebab harga laptop mereka bermula dari harga RM 499 sahaja.
.

Ada warranty
Dapat beg laptop percuma pula tu.
.

Mana nak dapat beg laptop saja dah mahal tau. Busuk-busuk kena tambah RM 50 juga la tapi dekat Iman Computer depa bagi free ja lahai.
.

Hapuskan mindset laptop mahal adalah laptop bagus. Harga bukan penentu kebagusan laptop.
.

Buat apa beli laptop harga mahal tapi bila warranty terus ada problem.

Ramai menyesal beli laptop jenama biasa dekat RM2500. Sebab tu kami beria-ria promosi laptop Iman Computer Taiping. Takmau hangpa semua menyesal.
RM2500 tu banyak, boleh bayar macam-macam. Sewa rumah ataupun yuran-yuran pengajian.

.

Kalau nak tengok laptop, boleh terus ke kedai Iman Komputer di depan kedai elektrik Bunga Raya, buka pukul 10.00am hingga 6.30pm. Boleh juga whatsapp Iman Komputer melalui:
.

https://go.wasap.my/PMLAPTOP
https://go.wasap.my/PMLAPTOP
https://go.wasap.my/PMLAPTOP

Amenities
  • Accepts Credit Cards
  • Air Conditioning
  • Car Park
  • Nearby Shops & Restaurants
Video
User Reviews
No reviews yet!
There are no reviews for this business, be first to write a review!
Write Review
5
4
3
2
1