Just Brothers

taiping perak
(0/5)
Add Favorites
Description

Penting!! Simpan siap-siap post ni dekat fesbuk kalau taknak menyesal.

Sebab lepas ni masa rehat lunch, depa ni lah yg akan jadi hero FOOD DELIVERY utk kenyangkan ampa.

(KENA ORDER AWAL SEHARI)
.
Sempena opening hari ahad ni, ni menu Just Brothers Delivery:
.
– nasi putih sambal udang petai (RM5.90)
– nasi daging dengan air asam (RM5.90)
– Nasi putih ayam berempah sambal jogja (RM4.90)
.
Setiap order dapat free air teh o ais atau sirap ais!
.
Menu utk esok ni boleh order dah hari ni. Utk isnin kena tggu esok.
.
Paling best,
.
Depa ni setiap hari ada menu baru. Jadi kalau hari-hari order delivery pun tak bosan.
.
Sesuai sangat kalau kerja ofis atau kilang, tapi malas nak susah payah keluar. Atau sibuk sampai tak sempat nak rehat.
..
Lepas ni order je ramai-ramai dgn kawan ofis, masa rehat tunggu je order ampa sampai.

Kacang ngat aih..hehe
.
P/s: Minimum order 3 pax. Caj delivery rm2 per order. Berbaloi kalau combine beli ramai-ramai.
.

Page : Just Brothers Official

order di :
https://go.wasap.my/JustBrothers
https://go.wasap.my/JustBrothers
https://go.wasap.my/JustBrothers

Amenities
  • Accepts Credit Cards
  • Air Conditioning
  • Washer/Dryer Hookups
  • Furniture
  • Patio/Balcony
  • Hardwood Floors
Video
User Reviews
No reviews yet!
There are no reviews for this business, be first to write a review!
Write Review
5
4
3
2
1