Chargrill Corner

kamunting taiping
(0/5)
Add Favorites
Description

Dapat lepak sini dengan member-member best ni.
terliur tengok dia prepare Mix n Grill Duo tu.
.
Mix n Grill Duo ni ada Lamb grill + chicken grill+ spaghetti [email protected] bolognese + fries with black pepper sauce. Portion boleh untuk 2-3 orang makan dengan kenyang dan gembira.
.
.
Boleh la mai cuba rasa sendiri kelazatan makanan kat sini. Harga memang berpatutan dengan rasa yang ummph . Portion pun banyak. Memang kenyang makan.

Meh tengok video ni kalau tak percaya. Mesti korang tak sabar nak ke Chargrill ni.
.
Ni lokasi dia … Jalan Medan Kamunting 1, Kamunting : berdekatan dengan Kolej Komuniti Taiping (Dekat dengan Masjid Kamunting).
.
Hari Operasi : Isnin – Ahad
Waktu Operasi : 4pm – 11.30pm

p/s : nak sambut birthday atau nak dating pun ok jugak.

Amenities
  • Accepts Credit Cards
  • Air Conditioning
  • Car Park
  • Nearby Shops & Restaurants
Video
User Reviews
No reviews yet!
There are no reviews for this business, be first to write a review!
Write Review
5
4
3
2
1